Tulevaa toimintaa -Kesäteatteriin 20.7. ja bussimatkalle Langinkoskelle, Haminaan ja Kotkaan 12.8.

Ti 20.7. klo 18 Lappeenrannan kesäteatteriesitys musiikki-iloittelu Sata kesää, tuhat yötä. Esiintyjinä tangokuninkaallisia, Johanna Debreczeni ja Teijo Lindström. Luvataan iloista menoa ja tunteiden vuoristorataa. Olemme hankkineet 20 lippua b-katsomoon,paikat suunniteltu turvallisen väljiksi. Hinta jäsenille vain 20 €/lippu, kun norm. hinta on 31,50. Liput maksetaan käteisellä ja noudetaan Tirilän työväentalolta 18.7. klo 18–19 välisenä aikana, tai suoraan Lailalta. Jos olet kiinnostunut, varaa lippusi nopeasti, ettet jää ilman. Varaukset Lailalle, 050 4617627, mahdollisimman pian. Tervetuloa.

To 12.8. bussimatka Langinkoskelle, Haminaan ja Kotkaan.
Lähtö Peltolan koulun pysäkiltä klo 9, mutta Savitaipale – Lemi väliltä voi tulla kyytiin. Matkaamme Langinkoskelle, jossa opastus ja omatoimista aikaa. Sitten noutopöytälounas Keisarinsatamassa, Yrttipuutarha Redutti, Sibeliuspuisto ja Veistospromenadi Kotkassa. Hamina Bastionissanähdään IHMINEN, Rauli Virtanen 50 vuotta maailmalla –juhlanäyttely ja iltapäiväkahvit juomme Konditoria Huovilassa. Tulomatkalla vielä Nanso Outlet Haminassa. Paluu Lappeenrantaan klo 18.30. Matkan hinta jäseniltä 50 € ja 55 € muilta. Lisäksi voimassa olevan museokortin omistajat saavat 5 € ekstra-alennuksen. Matkan hinta kerätään bussissa käteisenä. Varaa sopiva raha. Hintaan sisältyy kuljetukset, opastus Langinkoskella, sisäänpääsyt, lounas ja pullakahvit. Ilmoittautuminen Leenalle, 040 5700494, heinäkuun loppuun mennessä, soittaen tai tekstiviestillä. Ilmoita mistä pysäkiltä tulet kyytiin ja mahdolliset ruokarajoitteet. Tervetuloa.

Kotkaniemi–Presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseo Luumäellä, on avoinna tänä kesänä. Puutarhaseuralla on palsta alhaalla rannassa laiturin kohdalla. Pihalla voi vierailla ilmaiseksi, vaikka museo ei olisikaan auki. Jos satut liikkumaan siellä päin, käy toki vilkaisemassa palstaamme. Kylvämämme siemenet ovat itäneet, ja toivomme, että palstalla olisi katsomistakoko kesäksi. Tervetuloa.

Amppelintekokurssi makrameetekniikalla ti 17.8. klo 17.30 – 20.30 asti, mutta jos valitset helpon amppelin, voit suoriutua nopeammin. Kurssin hinta on 15€, ja hintaan sisältyy tarvikkeet. Ota mukaan sakset ja mittanauha, jotta voit mitata langat itsellesi.Opettajalla on mukana useampi malli ja erivärisiä lankoja. Sitova ilmoittautuminen kurssille 9.8. mennessä Ullalle, 040 7231129. Varaa sopiva raha maksua varten. Kahvitarjoilu.
Opettaja Miia Neuvosen kotisivut: https://www.solmujarakkaudesta.com/tietoa-minusta/

Su 13.6. klo 15-17 tavataan puutarhassa, osoitteessa Jyskeentie 6, 53650 Lappeenranta. Voit tulla 15-17 välillä miten sinulle sopii, ja tutustua pihaan kaikessa rauhassa. Tarjoan kahvit, jotka voit nauttia pihalla haluamassasi paikassa. Kirpputorilla taimia, kirjoja ja muuta rompetta. Hinnat 50 c- 1 €. Pihani ei ole näyttelypiha, vaan tavallinen kotipiha, jossa kokeillaan kaikenlaista, mitä mieleen juolahtaa. Olemme asuneet paikalla jo 34 vuotta. Auton parkkeeraaminen Jyskeentiellä vain toiselle reunalle, joka on taloon nähden vastakkaisella puolella katua. Tervetuloa. – Laila

Ma 7.6. klo 18 Luumäen Kotkaniemessä jatketaan Kukkamaa-palstan istutustöitä. Tule katsomaan mitä maahan laitetaan. Tutustut samalla seuran hallituksen jäseniin. Jos innostut Kukkamaan hoidosta, voit liittyä palstan kasteluryhmiin kesän 2021 aikana ja pääset samalla nauttimaan Kotkanniemen idyllisestä tunnelmasta. Tervetuloa!

La 5. 6. klo 9-14 Lappeenrannan Kauppatorilla perinteistä taimienvaitoa. Silloin vietetään maailmanYmpäristöpäivää, ja taimienvaihto sopii hyvin teemaan. Taimienvaihdossa on samat entiset säännöt, vaihdetaan taimi taimesta, ei tuoda rikkaruohoja eikä lehtokotiloita ja pakataan taimet valmiiksi annoksiin. Nimilaput voi myös laittaa ja tietoväristä, jos kasvia on monen värisenä. Tervetuloa torille ja maskit käyttöön tarpeen mukaan.

To 3.6. klo 17 – 19 Prisman puutarhamyymälässä voit tulla juttelemaan ja kyselemään seuran toiminnasta. Seuran hallituksen jäsenet vastaavat kasviaiheisiin kysymyksiisi ja esittelevät seuran toimintaa. Tervetuloa juttusille.


Ma 10.5. klo 12 alkaen Tirilän takapihalla voisi aloittaa, jatkuen ke 12.5. klo 18 asti. Siis 3 päivää taimienvaihtotori Tirilän työväentalon takapihalla 10.5. klo 10. –12.5. klo 18, osoite Onninkatu 6.

11.4. suunniteltu amppelintekokurssi makrameetekniikalla siirretään myöhempään ajankohtaan, koska koronarajoitukset eivät näytä vähenevän. Kun suunnittelemme uutta ajankohtaa tiedotamme siitä jäsenistölle ja seuran kotisivuilla.

Seuran hallitus toivottaa hyvää pääsiäisen aikaa kaikille!

Sääntömääräinen vuosikokous 28.2.2021 klo 16 Tirilän työväentalossa, Onninkatu 6, käynti takakautta, 2 krs. Toivomme maskin käyttöä kokouksessa kaikilta läsnäolijoilta. Kahvitarjoilu. Osallistujia sallitaan 10 henkilöä, joten ilmoittautuminen Lailalle, 050 4617627, 26.2. mennessä, vaikka tekstiviestillä. Pidetään vuosikokous, jottei jää roikkumaan pitemmäksi aikaa. Kokouksessa päätetään jäsenmaksun suuruus, ja seuraavassa kirjeessä on maksuohjeet. Toimintasuunnitelmassa on uutuutena lavakaulusviljelyä ja palsta Kotkaniemessä tulevana kesänä.

Jätä kommentti

14 − 2 =