Tulevaa toimintaa vuonna 2021

Sääntömääräinen vuosikokous 28.2.2021 klo 16 Tirilän työväentalossa, Onninkatu 6, käynti takakautta, 2 krs. Toivomme maskin käyttöä kokouksessa kaikilta läsnäolijoilta. Kahvitarjoilu. Osallistujia sallitaan 10 henkilöä, joten ilmoittautuminen Lailalle, 050 4617627, 26.2. mennessä, vaikka tekstiviestillä. Pidetään vuosikokous, jottei jää roikkumaan pitemmäksi aikaa. Kokouksessa päätetään jäsenmaksun suuruus, ja seuraavassa kirjeessä on maksuohjeet.Toimintasuunnitelmassa on uutuutena lavakaulusviljelyä ja palsta Kotkaniemessä tulevana kesänä.

Näin talviaikaan on mukavaa harrastaa käsillä tekemistä, joten huhtikuussa on amppelintekokurssi makrameetekniikalla 11.4. klo 14 alkaen klo 17 asti, mutta jos valitset helpon amppelin, voit suoriutua nopeammin. Kurssin hinta on 15€, ja hintaan sisältyy tarvikkeet. Ota mukaan sakset ja mittanauha, jotta voit mitata langat itsellesi. Opettajalla Miia Neuvosella on mukana useampi malli ja erivärisiä lankoja. Toivomme maskin käyttöä kurssin ajan kaikilta paikalla olijoilta. Sitova ilmoittautuminen kurssille 1.4. mennessä Ullalle, 040 7231129. Varaa sopiva raha maksua varten. Kahvitarjoilu.
Miia Neuvosen makrameetöitä voit katso hänen kotisivuiltaan: https://www.solmujarakkaudesta.com/

HUOMIOI AIKAISEMMASTA ILMOITUKSESTA POIKETEN AMPPELINTEKOKURSSIN UUSI AJANKOHTA. Koronarajoitukset tiukkenevat ja siitä syystä olemme päätyneet siirtämään kurssin maaliskuusta huhtikuuhun. Toivottavasti pääsemme silloin perehtymään makrameen saloihin.