Syksyinen tervehdys puutarhaseurasta!
Rauhallisesti on tämä vuosi kulunut, ja nyt ollaan jo marraskuussa. Jouduimme peruuttamaan paljon tapahtumia, mutta vielä on jotain jäljellä.
Joulua odotellessa tutustumme 29.11. 2020 klo 15.30 Luonto- ja tiedekeskus SAIMAARIUMIIn, os. Satamatie 8, Satamatien ja Kristiinankadun kulmassa. Pysäköinti Lappeenrannan sataman ja Linnoituksen alueen yleisille pysäköintialueille. SAIMAARIUMin perusnäyttely on nimeltään Saimaan menestystarinat. Perusnäyttelyn yhteydessä toimii myös Saimaa-teatteri, jossa pyörii Hannu Siitosen upea luontokuvakertomus Kuukkelin vuosi. Saman katon alla tutustumme myös vaihtuviin näyttelyihin, jossa on 2.10.-31.12.2020 näytteillä Taidetta pohjalta, taideseppä Antti Niemisen ja kuvanveistäjä Samuli Poutasen veistoksia.
Puutarhaseura tarjoaa jäsenilleen ilmaisen pääsyn näyttelyihin, oppaan sekä glögiä ja pipareita. Voit ottaa kaverin mukaan, hänelle pääsy ryhmähinnalla, 9€ /aikuinen, 5€ / lapsi tai eläkeläinen. Tiloissa on maskipakko, maskeja saatavana ovelta sisään tullessa.
Ilmoittautumiset Lailalle, myös tekstiviestillä 26.11. mennessä 050 4617 627.
Tervetuloa Saimaariumiin, tietenkin terveenä. Jos joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä.
Oikein mukavaa joulun aikaa kaikille,
Laila Juuti, sihteeri