3.5. – 9.5.2020 Tirilän työväentalolla, takapihalla. La 9.5. klo 12-15 myös huonekasvit ja pistokkaat vaihdossa, Huonekasviseura. Säännöt ovat entiset, taimi taimesta vaihtoon. Muista turvaetäisyys, odota vuoroasi.

Taimien tuoja:
Pakkaa taimet annospusseihin, poista rikkaruohot ja liika multa ja kastele. Kirjoita kasvin nimi ja liimaa tai teippaa se pussiin, käy myös liimalappu, maalarinteippi, johon nimi merkitään näkyvästi. Pussiksi sopii leipäpussi, hedelmäpussi jne. Ruukussa oleviin teippaa myös nimi, tai laita pussiin, jossa on nimi. Kylmänarat sisällä kasvatetut kannattaa tuoda vaihtoon lämpimänä päivänä, jotta eivät kärsi kylmästä. Laita ne muovilaatikkoon, joka on varattu aroille taimille. Ne nostetaan yöksi sisään. (Ethän tuo vaihtoon kotiloalueelta kasveja.)

Jos paikalla on monta tuojaa tai viejää, odota vuoroasi, jotta jokainen saa katsella taimia rauhassa. Meillä on koko viikko aikaa.

Taimien hakija:
Ota mukaasi oma kassi tai laatikko. Paikan päällä ei ole ylimääräisiä kasseja. Älä hätäile, vaikka etsimääsi ei löydykään. Jätä taimet siististi, kun valitset niitä. Jos et löydä vietävää, voit käydä uudelleen, vaikka joka päivä.

Jos on kysyttävää, soita Lailalle, 050 4617627. Tervetuloa omatoimivaihtoon.

Tomaatin taimet ovat jo matkalla uuteen kotiin.
Tästä voit poimia puutarhaasi sopivia kasveja, kun tuot samalla vaihtoon pihastasi jotain ylimääräisiä taimia. Tirilä, 3.5.