Sääntömääräinen vuosikokous pidetään to 28.2. 2019 klo 18 Tirilän työväentalolla, Onninkatu 6, Lappeenranta, käynti takakautta, 2.krs. Lpr:n kaupunginpuutarhuri Hannu Tolonen lupasi tulla kokouksen alkuun kertomaan kaupungin jo tehdyistä viheralueista ja mitä on suunnitelmissa lähiaikoina. Kahvitarjoilu ja arvontaa paikallaolijoiden kesken. Tervetuloa.


Helmi- maaliskuussa kylvetään ensimmäiset siemenet. Muista kylvää ajoissa seuraavaa tapahtumaa varten. Taimien koulinta + vaihto on vuorossa ke 13.3.2019 klo 17 alkaen Tirilässä.
Tomaatit, paprikat, chilit, keijunmekot, orvokit, kelloköynnökset jne. ovat itäneet, ja tarvitsevat koulintaa. Tule taiminesi Tirilään, koulimaan ja vaihtamaan liiat taimet toisiin. Yleensä tulee kylvettyä liikaa siemeniä. Jos itävyys on hyvä, taimia on liikaa. Ne voi vaihtaa toisiin, ja näin saa
useammanlaista kasvatettavaa. Varaamme taimimultaa ja tarvikkeita. Tervetuloa.