La 27.4. vierailu Ansarissa Luumäellä avoimien ovien päivänä tehdään kimppakyydeillä. Osoite on Pärsäniemi 4, 54510 URO. Ovet ovat avoinna klo 10-14. Jos haluat lähteä kimppakyydillä, tule Rajamarketin lentokentän puoleiseen päähän, lähtö klo 11.30. Kimppakyytimaksu 3€ maksetaan kuljettajalle. Tervetuloa.


La 5.5.2019 klo 15 kaikenkattava vaihtotori alkaen Tirilän työväentalon takapihalla. Osoite on Onninkatu 6, Lappeenranta. Voit tuoda kaikkea puutarhaan ja kasvatukseen liittyvää ylimääräistä tavaraa, kuten taimia, perennoita, pistokkaita, juurakoita, sipuleita, siemeniä, työvälineitä, lannoitteita, kirjoja, ruukkuja, jakotaimia huonekasveista, amppeleita ynnä muuta mitä et itse tarvitse ja vaihtaa ne johonkin muuhun. Tunnin kuluttua voit hakea tuomasi tavarat pois, jos niitä ei ole kukaan huolinut. Vaihtarit saat pitää. Tarjoamme mehua ja keksejä. Tervetuloa.


La 18.5. klo 10-15 osallistumme Luumäen Kotkaniemessä järjestettävään puutarhapäivään. Seuramme  järjestää taimien vaihtotorin. Jos sinulla on ylimääräisiä perennojen, pensaiden ja kylvökasvien taimia, voit tuoda ne vaihtotorille. Samalla voit löytää itsellesi uusia kasvien taimia. Kirjoita kasvien nimet tuomiisi taimiin.  Muistathan, ettet tuo kasveja etana-alueilta. Päivän ohjelmassa on myös villiyrttineuvontaa ja puutarhaopastusta.

La 25.5. klo 14-16 Huonekasviseura järjestää Kasvitreffit Lappeenrannassa kulttuuritila Nuijamiehen aulassa. Tule tekemään vaihtareita, vaihtareiksi kelpaa pistokkaat tai kasvi. Rahaa ei käytetä vaihtoihin. Samalla voit nauttia kahvit Nuijamiehen aulassa. Kasvitreffeille ovat kaikki tervetulleita!