Ideoita hyönteishotellin valmistukseen su 22.4. klo 15 Tirilässä takapihan puolella jatoisessa kerroksessa. Osoite Onninkatu 6, Lappeenranta. Samalla kertaa on myös pelargonien-, verenpisaroiden ja muiden huonekasvien pistokkaiden sekä pikkutaimien, mukuloiden, juurakoiden ja sipulien vaihtotilaisuus. Voit tuoda ylimääräisiä taimia ja pistokkaita vaihdokeiksi ja saada tilalle jotain muuta. Kahvitarjoilu, tervetuloa.

La 14.4.2018 Omakotiyhdistys tekee matkan Kevätmessuille Helsinkiin ja pääsemme samalla bussilla. Lähtö klo 8.10 Lauritsalan paloaseman pysäkiltä ja 8.20 Peltolan koulun kohdilta. Myös Tirilästä pääsee kyytiin ja matkan varrelta, kun ilmoittaa pysäkin. Matkan hinta on 20 euroa, omakotiyhdistyksen jäsenille ilmainen, ja lippuja saa puoleen hintaan jäsenkortilla. Menomatkalla sovitaan lippujen hankinnasta. Maksu bussissa. Ilmoittautumiset Aleksanteri Scharin, 040 7553927. Matkasta on ilmoitus myös seuratoimintapalstalla. Tervetuloa.

Seuraavaksi matkavinkki:
Puutarhaporukka tekee kevätretken 26.-27.5. 2018 Viroon suosituille Jänedan Kukkamarkkinoille. YöTallinnassa hyvässä kylpylähotellissa. Lauantaina mahdollisuus ostoksiin tms. kaupungilla. Sunnuntaina markkinoilla reilusti aikaa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Ritvalle p. 050 304 5612.