Löytyykö ihanin paikkasi terassilta, huvimajasta, kasvihuoneesta, parvekkeelta, kasvimaalta, hedelmätarhasta, etupihalta portin pielestä tai veden ääreltä? Mihin vuoden tai vuorokauden aikaan paikkasi on parhaimmillaan? Onko puutarhassasi seesteinen rauha vai onko se täynnä elämää? Kuvaa se meille nähtäväksi.

 

 

Säännöt
Ihanin paikka puutarhassani / pihassani -valokuvakilpailu
Näytä millainen on sinun mielipaikka puutarhassasi. Kerro kuvien lähettämisen yhteydessä muutamalla sanalla miksi juuri se paikka on sinulle mieleisin.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailu on avoin kaikille. Järjestävän seuran hallituksen jäsenten kuvat eivät osallistu kilpailuun.

Kilpailuaika
Kilpailuaika on 23.2. – 30.9.2017. Kilpailukuvat lähetetään 5.10.2017 mennessä seuran sähköpostiin lprpuutarhaseura(a)gmail.com

Kilpailukuvat
1-3 kuvaa. Kuvaajalla on oltava lähettämäänsä kuviin täydet oikeudet. Kodin, pihan tai muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kuvien tulee olla kuvaajan itsensä ottamia.

Voittajakuvan valinta ja palkinto
Lappeenrannan seudun puutarhaseura ry:n hallitus valitsee voittajakuvan, joka on mielenkiintoinen ja tasapainoinen. Kuvaajalle annetaan lahjakortti paikalliseen puutarhamyymälään.

Oikeudet
Oikeudet kilpailukuviin säilyvät kuvaajilla. Osallistujien kuvia voidaan käyttää seuran kotisivuilla, tiedotuksessa eri medioissa ml. Facebook, Twitter ja Instagram. Muusta käytöstä sovitaan aina erikseen osallistujan kanssa.

Henkilötietojen käyttö ja julkaisuoikeus
Osallistujien henkilötietoja käytetään kilpailukuvien julkaisun yhteydessä seuran kotisivuilla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman eri korvausta.

Sääntöjen muuttaminen
Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.